WorldVentures forplikter seg til åpenhet i Norge

WorldVentures Marketing er en av direktesalgsindustriens største selgere av ferieklubbmedlemskap

Published On: 2013-06-04

Plano, TX– 3. Juni 2013 – Den 16. May 2013 mottok WorldVentures Marketing et brev fra Lotteritilsynet adressert til deres søsterorganisasjon Rovia Norge A/S med en anmodning om mer informasjon om deres virksomhet. WorldVentures Marketing er en direktesalgsorganisasjon med base i Plano, Texas, og har kunder i 23 land over hele verden.

Selskapet forstår at Lotteritilsynet rolle er å stille spørsmål for å forvisse seg om at virksomheter ikke bryter norske lover mot pyramidespilliknende salg. WorldVentures Marketing er grundig overbevist om at de opererer godt innenfor både ånden og brevet med de aktuelle lovene i Norge samt i alle andre markeder der de opererer.

WorldVentures Marketing samarbeider fult ut med tilsynet og forventer å være i stand til å påvise verdien til produktet de tilbyr samt at det er i overensstemmelse med lover og etikk.

 

Om WorldVentures:

WorldVentures Marketing er en av direktesalgsindustriens største selgere av ferieklubbmedlemskap. Med et nettverk av mer enn 100,000 uavhengige representanter i 23 land på verdensbasis, tilbyr selskapets DreamTrips™ ferieklubb ferierende tilgang til globale og lokale ferieopplevelser. Det privateide selskapet har hovedkvarter i Plano, Texas.
 

Facebook Twitter LinkedIn Email Google +
WorldVentures Marketing et brev fra Lotteritilsynet adressert til deres søsterorganisasjon Rovia Norge A/S med en anmodning om mer informasjon om deres virksomhet. WorldVentures Marketing er en direktesalgsorganisasjon med base i Plano, Texas, og har kunder i 23 land over hele verden.
Facebook Twitter LinkedIn Email Google +
website security

Issuers of press releases and not India-Press-Release.com are solely responsible for the accuracy of the content. Terms and conditions, including restrictions on redistribution, apply.